OBRADOR
ESPECIALITATS
CATERING
COMANDES
BOTIGUES
  
 


MATEU PANS


El nostre ingredient principal és l'obtenció d'un blat pròxim i saludable proporcionat per la nostra terra gràcies al treball dels nostres agricultors.

Seleccionem els millors blats i matèries primeres amb criteris de qualitat, per obtenir constantment un producte més natural.

La nostra farina mòlta a la pedra juntament amb el germen de blat, fan augmentar les propietats nutricionals amb més vitamines, minerals i proteïnes en els nostres productes.

A partir del nostre propi ferment natural que hi afegim en tots els nostres productes, aconseguim una gastronomia d'alta gamma, natural i saludable pel teu organisme.

Respectem totes les fases d'elaboració artesanal per tal d'aconseguir productes purs i naturals ideals per a cada moment del dia.


PANS GOURMET

LA SELECTA

Baguette rústica natural.

Elaborada amb farina de blat selecta, la varietat de més qualitat per les seves propietats nutricionals (més vitamines i minerals).


Elaborada amb fermentació llarga de 24 hores. Incorporant el nostre Ferment Natural (és una massa mare natural que comporta un pa més digestiu pel nostre organisme).

Cuita en Forn de Pedra Refractària.Molla color crema, amb alvèols i humida al tacte, crosta daurada, cruixent i amb gran sabor.


LA QUATRE PUNXES


Baguette rústica natural.Elaborada amb Farina de blat selecta. Incorporant llavors de Sèsam torrat.(el sèsam és un precursor de la melatonina i de la serotonina i un bon regulador del sistema nerviós. Si es consumeix cada dia, ens assegurem una bona quantitat d'antioxidants i de minerals com el fòsfor, ferro i escepecialment magnesi i calci: 100 gr de sèsam equivalent a un got de llet).


Incorporant el nostre Ferment Natural.Cuita en Forn de Pedra Refractària.
Molla color crema, amb alvèols i humida al tacte, crosta daurada, cruixent i amb gran sabor, i quatre punxes.


EL RODÓ MATEU


Rodó de Pagès Rústic natural. Elaborat amb Farina Mòlta a la Pedra: és un procés de moltura artesanal en molí de pedra que permet que la farina conservi el sabor y aroma dels cereals. És una farina que té un color més fosc al conservar tot el gra de manera natural.

Amb un amassat molt lent, repòs llarg, amb una fermentació llarga de més de 24 hores, incorporant el nostre Ferment Natural, cuit en el nostre Forn de Pedra Refractària, amb una molla humida, lleugerament alveolada, color crema fosc, crosta amb un torrat característic. Un pa amb un gran sabor a poble, fet amb calma i aroma únic.

La seva conservació sense tallar és de 3 a 4 dies. (és pot embolicar amb bossa de cotó per una millor conservació de les seves propietats ).


EL RODÓ D'ESPELTA


Rodó de Pagès Rústic natural.Elaborat amb Farina d'Espelta (és un dels primers cereals coneguts per l'home. és el més antic dels blats i fa més de 7000 anys que alimenta els habitants del Mediterrani).La Farina d'Espelta té un contingut més baix en Gluten i això fa que sigui més digestiu. Té un sabor més dolç que la farina de blat i un lleuger sabor a nou.La textura i el sabor del nostre pa d'espelta és d'una crosta cruixent i molla esponjosa i densa. Cuit en el nostre Forn de Pedra Refractària.


Un gust Suau, més aromàtic que el blat convencional i un toc àcid.L'espelta té moltes propietats:Regula el transit intestinal degut a l'alt contingut en fibra, molt ric en sals minerals, conté vitamines A, B1 i B2, que redueixen les migranyes, conté magnesi, essencial pel bon funcionament del cor, regula els nivells d'aigua del cos i les cèl·lules, conté una concentració superior de proteïnes i àcids grassos, i aporta més energia que el blat convencional.LA GALLEGA

Barra Rústica Natural. Elaborada amb la millor Farina de blat, ferments naturals, cuita en forn de pedra, amb una molla alveolada, crosta cruixent.És una barra molt més lleugera i suau al paladar.És recomana acompanyar-la amb patés, embotits, carns vermelles o blanques.MOTLLE MULTICEREALS

Pa tou elaborat amb la millor Farina de Blat, incorporant diversos cereals: sègol, flocs de civada, llinosa, pipes de girasol, sèsam, mill, sucre morè, oli d'oliva, aigua i sal marina.Elaborat amb els nostres ferments naturals i cuit en forn de pedra.És un pa molt nutritiu al incorporar aquesta varietat de cereals i aporta l'energia necessària pel teu organisme.


MATEU BRIOIXERIAAssortiment d'especialitats de Brioixeria: Croissants Dolços, Salats, Pastes de Full, Pizzes...

MATEU PASTISSERIA


Elaborem deliciosos pastissos amb ingredients naturals i decoracions especials:

Pastissos amb nata, amb nata i trufa, amb llimona, amb crema, pastissos de tiramisú, de sacher, mousses de xocolata, de llimona...


CARTA DE PASTISSOS

NATA pa de pessic farcit de nata i cobert de gema cremada i crocant d'ametlla.

NATA I TRUFA pa de pessic farcit de nata i trufa i cobert de gema cremada i granet de xocolata.

TRUFA pa de pessic farcit de trufa i cobert de gema cremada i granet de xocolata.

CREMA pa de pessic farcit de crema i cobert de gema cremada i crocant d'ametlla.


Pastís Petit: 3 a 4 persones. (600 gr)
Pastís Mitjà: 5 a 6 persones. (850 gr)
Pastís Gran: 7 a 8 persones. (1,100 gr)


Formes d'elaboració: Rodó o Rectangular.        


Podem personalitzar el teu pastís amb una FOTOGRAFIA O DIBUIX.

MOUSSE de LLIMONA un postre suau i esponjós farcit de refrescant llimona natural.

MOUSSE de XOCOLATA un postre suau i esponjós farcit de mousse de xocolata negra belga i cruixent de praliné.

MOUSSE de MADUIXA un postre suau i esponjós farcit de mousse de maduixa natural.

Mousse Mini.
Mousse Mitjà.
Mousse Gran.

BRAÇ bescuit farcit de nata, trufa, nata i trufa, crema, llimona i cobert de gema cremada.

TORTELL corona de full farcida de nata, trufa, nata i trufa, crema i decorada amb sucre llustre.


MATEU CAFÈVine a gaudir d'un bon esmorzar o berenar a les nostres Cafeteries del:C/ Juan valera,71 o Avinguda Matadepera, 193 de Sabadell.


Tenim molts Menús cada dia, fets especialment per tu!

Cafès, Tes, Refrescs, Entrepans amb els nostres pans artesants, Pastes del Dia!